Dynamic Selling Group Distribuitor Ramplast

Profile PVC

 

Seria EcoThermLight

      Seria EcoThermLight a fost proiectata avand ca tema principala obtinerea unui sistem compact, cu parametrii de izolare termica si fonica ridicati, care sa permita o prelucrare facila, cu costuri de productie si stocuri minime prin folosirea unui sistem de armare si accesorii comuni cu cel al seriilor EcoTherm, EcoTherm plus si EcoLux.

 


Seria EcoTherm

      Seria EcoTherm a fost proiectata avand ca tema principala obtinerea unui sistem compact, cu parametrii de izolare termica si fonica ridicati, care sa permita o prelucrare facila, cu costuri de productie si stocuri minime prin folosirea unui sistem de armare si accesorii comuni cu cel al seriilor EcoTherm plus si EcoLux.

 


Seria EcoThermPlus

      Seria EcoThermPlus a fost proiectata avand ca tema principala obtinerea unui sistem compact, cu parametrii de izolare termica si fonica ridicati, care sa permita o prelucrare facila, cu costuri de productie si stocuri minime prin folosirea unui sistem de armare si accesorii comuni cu cel al seriilor EcoTherm plus si EcoLux.

 


Seria EcoLux

      Seria EcoLux este un sistem premium cu adancimea de 70 mm, cu parametrii de izolare termica si fonica exceptionali, un design cu muchii rotunjite si dimensiuni compacte. Costurile de productie scazute si minimizarea stocurilor prin folosirea unui sistem de armare si accesorii comuni cu cel al seriilor EcoTherm si EcoTherm plus reprezinta un atu.

 


Seria Avangarde

      Seria Avangarde este un sistem novator de usi de interior, unic in Romania, cu profile extrudate din pvc expandat caracterizate printr-o rigiditate ridicata combinata cu o greutate scazuta. Sistemul permite realizarea cu costuri minime de productie a unei game de modele practic nelimitata.