Scurt Istoric

Istoric Dynamic Selling Group

Ramplast este un brand reper pe piața românească în domeniul profilelor din PVC destinate fabricației de ferestre și uși. Profilele Ramplast sunt de origine românească și sunt produse folosind doar tehnologii de extrudare și componenți de cea mai înaltă calitate.

În prezent, marca Ramplast este preferată de toți producătorii de tâmplărie PVC din România. În continuare vă invităm să aflați care a fost evoluția, de-a lungul anilor, a acestei mărci renumite din prezent.

Începutul anilor 1990: În cadrul politicii de dezvoltare s-a realizat investiție de 5 milioane $ care consta în două linii de extrudare profile din PVC (având licența Technoplast – Austria), o linie completă de fabricație ferestre cu capacitatea de 10.000 de unități / an precum și o linie de producere a geamului termoizolant.

1997: Are loc lansarea producției cu seria de profile tricamerale EcoClassic. În următorii ani, această serie are un succes pe piață peste așteptări, fapt care contribuie la diversificarea producției în ceea ce privește seriile Eco Ramplast.

2003 – 2008: Se demarează un program de investiții care a determinat transformarea mărcii Ramplast în marca numărul 1 în producția de profile PVC care este astăzi.

În această perioadă are loc o dezvoltare continuă a facilităților de producție și programelor de investiții, fiind achiziționate noi linii de extrudare și matrițe pentru sistemele de profile cu 4, 5, 6 camere și cele pentru uși de interior din PVC expandat.

Programul de investiții demarat în 2003 continuă să își exercite impactul pozitiv și în prezent.

2004: Se înființează compania Dynamic Selling Group, din capital privat integral românesc, având ca orientare distribuția de profile PVC Ramplast, produse de Oltchim SA, fabrica ale cărei tradiții în domeniul chimic și petrochimic ofereau încă de la început perspectiva unui parteneriat de lungă durată.

La momentul de față, compania deservește un număr de peste 1500 de clienți prin intermediul celor opt depozite proprii, după cum urmează:

Depozit Galați – deschis în 2004 - are arondate județele: Galați, Brăila, Buzău;
Adresa: Galati, Str. Stefan cel Mare, nr. 7

Depozit Iasi – deschis în 2006 - are arondate județele: Iași, Vaslui, Botoșani, Suceava;
Adresa: Iasi, Str. Chisinaului, nr. 6

Depozit Constanța – deschis în 2006 - are arondate județele: Constanța, Tulcea, Ialomița, Călărași;
Adresa: Constanta, Str. I.C.Bratianu, nr.45, incinta Almaglass (contract de inchiriere)

Depozit Bacău – deschis în 2007 - are arondate județele: Bacău, Neamț, Vrancea;
Adresa: Bacau, Str. Calea Moldovei, nr.197

Depozit Timișoara – deschis în 2010 - are arondate județele Arad și Timiș;
Adresa: Timisoara, Str. Calea Stan Vidrighin, Hala de productie suveici din incinta Agatex SA

Depozit Cluj – deschis în 2011 - are arondate județele: Cluj , Bistrița-Năsăud, Mures;
Adresa: Cluj-Napoca, Str. Baciului (Cale), NR 2-4,incinta Europark, cod postal 400267

Depozit București – deschis în 2012 - are arondate județele: București, Ilfov, Dâmbovița, Giurgiu, Teleorman;
Adresa: Bucuresti, Str. Basarabia (Bulevard), Incinta Faur, SECTOR 3, nr. 256

Depozit Baia Mare – deschis in 2015-are arondate judetele Maramures,Satu Mare si Salaj;
Adresa: Baia Mare,Str. Europa,nr 21-23, Hala 2

Toate depozitele beneficiază de o structură a resurselor umane bine definită , dețin un parc auto propriu și mijloacele necesare desfășurării activității în conformitate cu viziunea și misiunea companiei.