Kényelem és minőség megfelelő ár mellett

Dynamic Selling Group a legnagyobb PVC profilok és tartózékok gyártója és forgalmazója a nyílászárók feldolgozásában Románia területén.

Az idő folyamán, termékeinknek pozitív hatásuk volt az emberek életében, úgy közvetitőkként, mint kedvezményezettekként. Ezt a tényt bizonyítják a klienseinkkel és beszállitóinkkal való hosszú életű kapcsolatok, valamint a nemzetközileg megszerzett bizonylatok is.

Jelenleg, Románia területén tevékenykedünk, a 8 saját raktár és 7 beszállító által. Az ajánlatunk tartalmazza az ökológiai profilok összes skáláját, az első 100%-os ökológiai PVC profilt D-K Európában, még 1996 óta.

Mindig nagy elvárásaink voltak, úgy belföldön, mint külföldön, így a Dynamic Selling Group egy nagyra értékelt márkanév lett és VEZETŐ helyet érte el a tevékenysége területén, mivel betartotta IGÉRETEIT partnereivel szemben. Az általunk forgalmazott termékeinknek pozitív hatásuk volt az emberek életében, mely tényt igazolnak a nemzetközileg megszerzett bizonylatok is.


"A mi feladatunk az, hogy kináljunk, elsősorban, MINŐSÉGET, megfelelő ár mellett."

Cristian Stoleru
Főmenedzser

Tudj meg többet

Termékeink

EcoTherm

EcoTherm

Tömör rendszerrel tervezve, magasszintű hő- és hangszigetelési mutatókkal ellátva, amelyek hozzájárulnak a könnyű feldolgozáshoz.

Lásd a részleteket

EcoThermLight

EcoThermLight

Tömör rendszer elérésnek főtémájára tervezve, ez a sorozat hozzájárul a kedvező feldolgozáshoz, és megnövelt kényelmet kinál.

Lásd a részleteket

EcoLux

EcoLux

Prémium rendszer Sistem 70 mm-es mélységgel, rendkívüli hang- és hőszigetelési mutatókkal.

Lásd a részleteket

EcoLux Light

EcoLux Light

Alacsony termelési költséggel, az EcoLux Light-sorozat egy prémium PVC nyílászáró-rendszer, amely kíváló minsőség-ár arányban áll rendelkezésre.

Lásd a részleteket
 

UltraTherm

UltraTherm

Lekerekített élekkel és kompakt méretekkel, az UltraTherm-sorozat egy prémium rendszer számtalan előnnyel.

Lásd a részleteket

Solid400

Solid400

2017-ben piacra dobva, mint az EcoTherm Light-sorozat kifejlesztett változata, a Solid400-as profilok környezetkímélők és javított műszaki paraméterekkel rendelkeznek.

Lásd a részleteket

Solid500

Solid500

Létrehozva egy belső szerkezeti elképzelés alapján, a Solid500-as prémium profiloknak 5 rekesszel és magasszintű hőszigeteléssel rendelkeznek.

Lásd a részleteket

Accesorii PVC

PVC tartózékok

PVC lapok, vastartózékok, tömítések és vasazatok, nagyminőségű tartózékok változatos skáláját kínálja, versenyképes áron.

Lásd a részleteket
 

Ramplast, a PVC profilú termelés piacvezetője

Ramplast első a romániai piacon a PVC ajtók és ablakok profiljainak előállításának területén. Termékeinket saját gyárainkban állítsuk elő, a legutolsó extrudálási generációs technológia segítségével. Ilyen feltételek mellett, a Ramplast termékek egy magasszintű profilok garanciáját nyújtják, az európai szabványoknak megfelelően és a romániai klima-feltételekhez alkalmazva.

Miért a Ramplast?

Évi eredmények

A Dynamic Selling Group-nál büszkék vagyunk a csapatunkra és mindarra, amit együtt megvalósítottunk. Állandóan új módozatokat és megoldásokat keresünk, amelyek segítenek abban, hogy meglepjük és túlszárnyalljuk a partnereink elvárásait.
 
Az utolsó években megvalósított pénzügyi eredményeink révén garanciát vállalunk arra, hogy az Önök számára is egy bizalmas partner lehessünk.

 • Üzleti forgalom: 28.618.891 Ron

 • Üzleti forgalom: 43.532.749 Ron

 • Üzleti forgalom: 33.322.509 Ron

 • Üzleti forgalom: 48.335.737 Ron

 • Üzleti forgalom: 65.957.921 Ron

 • Üzleti forgalom: 96.126.603 Ron

 • Üzleti forgalom: 97.417.752 Ron

 • Üzleti forgalom: 89.100.390 Ron

 • Üzleti forgalom: 105.783.661 Ron

 • Üzleti forgalom: 113.951.104 Ron

 • Üzleti forgalom: 130.319.451 Ron

Hírek és újdonságok

Articol Evenimentul Zilei

Senzații tari. Un ȘEF de la o companie de 50 de mil. de EURO și-a dus angajații în team-buidling pe cel mai înalt munte din Europa

Még több

Dynamic Elbrus Challenge - Episodul 2

Cum îți antrenează muntele perserverența în business

Még több

DYNAMIC SELLING GROUP: RAMPLAST - cel mai bine vandut profil PVC romanesc

Dynamic Selling Group a achizitionat Divizia de profile PVC Ramplast de la Oltchim.


Még több

Partnerek

Alább bemutatunk egy kimutatást partnereinkről, akikkel hosszas együttműködést hoztunk létre.

Legyél a mi partnerünk

Akarsz-e a PVC profilok és tartózékok forgalmazója lenni Romániában? Jelenleg, az egész országban tevékenykedünk és terjeszkedünk külföldön is. Csatlakozz partneri hálózatunkhoz. Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot azért, hogy még több részletet megbeszélhessünk.

Kérjen részleteket