Despre Dynamic Selling Group

Despre Ramplast

Dynamic Selling Group, cel mai mare producător și distribuitor de profile și accesorii pentru prelucrarea tâmplăriei, PVC din România.

Înființată în anul 2004, având capital privat integral românesc, compania Dynamic Selling Group a fost orientată încă de la început spre distribuția de profile PVC marca Ramplast.

În prezent, compania noastră deservește peste 1500 de clienți și activează pe teritoriul României. Deținem 8 depozite proprii la: Constanța, Galați, Bacău, Iași, Cluj, Baia Mare, București și Timișoara și colaborăm cu 7 distribuitori, poziționați strategic.

Dintotdeauna, am dat dovadă de seriozitate și profesionalism în relația cu partenerii și clienții noștri, dezvoltând relații de lungă durată. Secretul succesului nostru constă în implementarea unor parteneriate reale, pe termen lung dar și în pregătirea continuă a personalului prin organizarea de cursuri, simpozioane anuale, întruniri și teambuilding-uri interactive.

De-a lungul perioadei de activitate, s-a consolidat și dezvoltat echipa managerială, având o excelență capacitate de adaptare la dinamica pieței. Societatea Dynamic Selling Group este deținută de membrii fondatori, Stoian Gabriel și Stoleru Cristian.

Misiunea companiei noastre este consolidarea poziției de lider de piață în domeniul profilelor PVC utilizate în construcția ușilor și ferestrelor cu geam termoizolant.

Produsele și serviciile noastre

Asigurăm pachete de produse de calitate și servicii competitive, adaptate cerințelor pieței în care noi sau distribuitorii noștri activăm. Oferta noastră include toată gama de profile ecologice Ramplast, precum și accesorii (ramforsări metalice, feronerii, garnituri, conectori, panel etc).

Printre serviciile noastre se numără: vizitarea regulată a clienților spre rezolvarea evebtualelor dificultăți cu care aceștia se confruntă dar și comunicarea noutăților, livrarea produselor comandate la punctul de lucru al clientului, asigurarea de freze și softuri de producție și ofertare.

Într-o piață din ce în ce mai competitivă, putem confirma deviza: „Cu noi, prețul e corect”. Acest lucru este dovedit și de numărul mare de producători de ferestre din PVC care au ales profilele Ramplast.

Tehnologie

Profilele PVC din oferta noastră sunt produse de fabrica modernă Ramplast, din Râmnicu-Vâlcea, cea mai mare de acest gen, din România.

Fabrica Ramplast este dotată cu o nouă instalație de malaxare automată Plas Mec, Italia și linii de extrudare de ultimă generație, produse de liderul mondial în domeniu – societatea germană Krauss Maffei. În cadrul fabricii se folosește o tehnologie de extrudare furnizată de firma austriacă Greiner.

Pentru controlul calității, se fac în permanență teste în cadrul laboratorului propriu de testare și cercetare. Fabrica Ramplast a fost proiectată la standarde înalte de calitate, oferind angajaților accesul la expertiza celor mai buni furnizori de tehnologie din domeniu (Greiner, Gruber, Tehnoplast, Cincinnati și Krauss Maffey).

Materii prime

La extrudarea profilelor Ramplast se utilizează PVC produs de BorsodChem, Ungaria - unul din cei mai mari producători de PVC din Europa de Est - și aditivi ecologici pe bază de Ca-Zn furnizați de firma germană Baerlocher, lider în domeniu.

Primul profil ecologic din Sud Estul Europei

La extrudarea profilelor Ramplast se utilizează PVC pur și aditivi ecologici pe bază de Ca-Zn (calciu zinc) furnizați de firma germană Baerlocher, lider în domeniu.

În cadrul Ramplast a fost produs primul profil 100% ecologic din Sud Estul Europei, în anul 1997, încă de la înființarea fabricii noastre. De atunci și până astăzi, toate profilele pe care le producem sunt bazate pe o compoziție fără plumb-staniu, acestea fiind dăunătoare omului și mediului înconjurător.