Dynamic Selling Group-ról

Despre Ramplast

Dynamic Selling Group, a legnagyobb nyílászáró feldolgozó profilok és tartózékok gyártója és forgalmazója Romániában, a PVC területén.

2004-ben létesült, teljesen román tőkével, a Dynamic Selling Group társaság figyelme már az elején a Ramplast márkájú PVC profilok forgalmazása felé irányult.

Jelenleg, társaságunk több mint 1500 ügyfelet szolgál ki és Románia területén tevékenykedik. Birtokunkban van 8 saját raktár: Constancán, Galacon, Bákóban, Iászvásáron, Kolozsváron, Nagybányán, Bukarestben és Temesváron és, 7 forgalmazóval működünk együtt, melyek stratégiailag jól elhelyezettek.

Mindig szakszerűek voltunk a partnereinkkel és klienseinkkel szemben, kialakítva velük egy hosszantartó kapcsolatot. Eredményünk titka valós partnerségek kialakítása, hosszútávon, ugyanakkor a személyezet folytonos felkészítése tanfolyamok, évi szimpozionok, találkozások és interaktív csapaépítések révén.

Tevékenységünk hosszú időszaka alatt, megerősödött és fejlődött a menedzseri csapat, amelynek rendkívüli képessége volt alkalmazkodni a piac erőteljes fejlődéséhez. Dynamic Selling Group társaságot az alapítótagok - Stoian Gabriel és Stoleru Cristian – birtokolják.

Társaságunk küldetése megszilárdítani piacvezetői helyét az építkezésben felhasznált PVC profilú hőszigetelt üveges ajtóknak és ablakoknak a területén.

Termékeink és szolgáltatásaink

Minőségi termékcsomagot és versenyképes szolgáltatást kinálunk, amelyek megfelelnek a piaci elvárásoknak, amelyben mi vagy forgalmazóink tevékenykednek. Ajánlatunk magába foglalja a Ramplast ökológiai termékek teljes profilját, valamint annak tartozékait is (fém-ramforszálások, vasazatok, tömítések, csatlakozások, lapok stb.).

Szolgáltatásaink között található: a kliensek rendszeres felkeresése az esetleges nehézségek megoldása érdekében, amelyekkel azok küzdenek, ugyanakkor az újdonságok közlése, a megrendelt termékek leszállítása a kliens munkapontjára, marókések, valamint termelési és ajánlási szoftwerek biztosítása.

Egy olyan piacon amely egyre versenyképesebb, megerősítjük a jelmondatot: „Velünk az ár, a legmegfelelőbb”. Ezt a tényt igazolja a nagyszámú PVC ablak-gyártó is, amelyek a Ramplast profilt választották.

Technológia

Az ajánlataink PVC profiljait a Râmnicu-Vâlcea-i modern Ramplast gyárban állítják elő, amely a legnagyobb ilyen tekintetben Romániában.

A Ramplast gyár egy automata Plas Mec keverőgép új felszereléssel van ellátva, Olaszországból és a legújabb generációjú extrudálási vonallal – amit e területen a világelső német Krauss Maffei társaság – készített. A gyár keretében az osztrák Greiner cég extrudálási technológiáját használják.

A termékminőség ellenőrzése érdekében, állandóan teszeteket készítenek a saját – tesztelési és kutatási - laboratórium keretében. A Ramplast gyárat magasszintű szabványok szerint tervezték, biztosítva az alkalmazottaknak a hozzáférést az e területen legjobb technológiát forgalmazók (Greiner, Gruber, Tehnoplast, Cincinnati és Krauss Maffey) szakvéleményezéséhez.

Nyersanyagok

A Ramplast profilok extrudálásánál a magyarországi - egyik legnagyobb Kelet-Európai PVC gyártó- a BorsodChem PVC termékét használják és Ca-Zn alapú ökológiai adalékanyagokat, amelyeket a - területen vezető – német Baerlocher cég forgalmaz.

Az első Dél-Kelet Európai ökológiai profil

A Ramplast profil extrudálásánál tiszta PVC-t használnak és Ca-Zn (kálcium cink) alapú ökológiai adalékanyagokat, amelyeket a - területen vezető – német Baerlocher cég forgalmaz.

A Ramplast keretén belül elkészítették az első 100%-os ökológiai terméket Dél-Kelet Európában, 1997-ben, még gyárunk létesítésekor. Azóta és a mai napig, mindenik általunk készített profil ólom-ón nélküli összetételen alapszik, amely károsan hat az emberre és annak környezetére.