Dynamic Selling Group Distribuitor Ramplast

Despre Dynamic

      Dynamic Selling Group - Distribuitor Ramplast, este cel mai mare distribuitor de profile si accesorii pentru prelucrarea tamplariei PVC din Romania.
      In prezent activam pe zona de Est Nord si Vest a Romaniei, prin intermediul a 6 depozite proprii la Constanta, Galati, Bacau, Iasi, Cluj si Timisoara si prin intermediul a trei subdistribuitori la Sibiu, Oradea si Baia Mare, respectiv As Glass, Seharia Group si Sykotec.
      Secretul succesului nostru, consta in implementarea unui parteneriat real, pe termen lung, atat cu furnizorii, cat si cu beneficiarii nostri, asiguram pachete de produse si servicii adaptate perfect tuturor cerintelor pietelor in care noi sau subdistribuitorii nostri activam.
      Oferta noastra cuprinde toata gama profilelor ecologice Ramplast, produse de Divizia de Materiale de Constructii a Oltchim Ramnicu Valcea, unul din cei mai importanti producatori de PVC din Europa, precum si toata gama de ramforsari metalice, feronerii, garnituri, conectori, panel, etc precum si un pachet de servicii competitiv, reprezentat in principal printr-un excelent raport calitate-pret al intregului portofoli, vizitarea regulata a clientilor pentru intampinarea tuturor dificultatilor cu care acestia se confrunta, livrarea produselor comandate la punctul de lucru al clientului, precum si asigurarea de freze si softuri de productie si ofertare.
      Intr-o piata din ce in ce mai competitiva, " Cu noi, pretul e corect", lucru confirmat si de numarul mare de producatori de ferestre din PVC care au ales Ramplast.

De ce Ramplast ?

 • Izolare termica si fonica superioara;
 • Structura profilelor cu 4,5 si 6 camere izolatoare in combinatie cu geamul termoizolator LOW-E duce la obtinerea unui coeficient de transfer termic redus de pana la 1,24 W/m2K;
 • Etansare cu 2 si 3 randuri de garnituri; posibilitatea montarii de geam simplu, dublu sau triplu;
 • Rezistenta mecanica ridicata;
 • Utilizarea unor armaturi din otel zincat de 1,5 mm confera rigiditate si rezistenta mecanica in exploatare;
 • Profile 100% ecologice, fiind extrudate utilizand aditivi ecologici pe baza de calciu- zinc, fara plumb si staniu care sunt compusi toxici pentru organismul uman si mediul inconjurator.
 • Inca de la debutul productiei in anul 1996, profilele Ramplast au utilizat aditivi ecologici calciu-zinc, desi costul acestora era la acea vreme cu mult mai mare decat al stabilizatorilor pe baza de plumb;
 • Design atractiv si posibilitatea realizarii oricator cerinte arhitecturale;
 • Suport tehnic si logistic pentru noii producatorii de tamplarie;
 • PRETURI IMBATABILE !
 • Profilele Ramplast prezinta cel mai bun raport calitate-pret de pe piata romaneasca.

Scurt Istoric.

      In cadrul politicii de dezvoltare de la inceputul anilor 1990, OLTCHIM SA a realizat o investitie de 5 mil.$ constand in doua linii de extrudare profile din PVC (licenta TECHNOPLAST - AUSTRIA), o linie completa de fabricatie ferestre cu capacitatea de 10.000 de unitati/an precum si o linie de producere a geamului termoizoland.
      Lansarea productie are loc in anul 1997 cu seria de profile tricamerale EcoClassic.
      In perioada 2003-2008 are loc o dezvoltare continua a facilitatilor de productie si programelor de investitii fiind achizitionate noi linii de extrudare si matrite pentru sistemele de profile cu 4,5,6 camere si cele pentru usi de interior din PVC expandat.
      RAMPLAST este lider de piata in Romania in domeniul profilelor din PVC destinate fabricatiei de ferestre si usi. Profilele RAMPLAST au origine romaneasca si sunt produse folosind tehnologii de extrudare si componenti de cea mai inalta calitate.
      RAMPLAST garanteaza produsele sale si dispune de toate argumentele si certificarile necesare realizarii de produse competitive pe piata Uniunii Europene ale carei normative interzic folosirea plumbului in procesul de fabricatie. Aceste normative au fost luate in calcul chiar de la inceputul productiei, profilele RAMPLAST fiind obtinute dupa o reteta ecologica care utilizeaza calciul si zincul eliminand plumbul si staniul - compusi toxici pentru organismul uman si mediul inconjurator. In aceste conditii produsele noastre ofera garantia unor profile de inalta calitate, proiectate conform standardelor europene si totodata perfect adaptate climei din Romania.
      Programul de investitii inceput in anul 2003 care continua si in prezent a determinat pe parcursul celor 5 ani de zile transformarea marcii RAMPLAST in marca preferata de toti producatii de tamplarii din PVC din Romania.
      Dupa succesul inregistrat cu seria de profile tricamerale EcoClassic si boom-ul de vanzari al seriei EcoTherm-tetracamerale, cea mai bine vanduta din Romania pe segmentul sau de piata, este randul noilor serii de profile cu 5 si 6 camere, ecoTherm Plus si respectiv EcoLux sa definitiveze imaginea marcii Ramplast ca marca de referinta a pietei de tamplarie din PVC din Romania. RAMPLAST produce si seria de profile expandat pentru usi de interior Avangarde. Sistemul pentru usi de interior este unic in Romania.
      Seria EcoThermPlus este un sistem cu 5 camere de izolare destinat sa asigure un confort sporit pentru orice locuinta la cel mai bun pret de pe piata.
      Seria EcoLux este un sistem premium cu 6 camere de izolare, cu adancime de 70 .., cu parametri de izolare termica si fonica exceptionali, un design cu muchii rotunjute si dimensiuni compacte. Costurile de productie scazute si minimizarea stocurilor prin folosirea unui sistem de armare si accesorii comun cu cel al seriilor EcoTherm si EcoThermPlus reprezinta un atu. Sistemele RAMPLAST se remara prin parametrii de izolare termica si fonica superiori, grad de siguranta ridicat, posibilitatea realizarii oricaror cerinte arhitecturale si sunt 100% reciclabile.

TEHNOLOGIE

      Dotata cu o noua instalatie de malaxare automata si linii de extrudare de ultima generatie produse de liderul mondial in domeniu - societatea germana Krauss Maffei - fabrica Ramplast produce profile din pvc utilizand o tehnologie de extrudare furnizata de firma austriaca Greiner. In aceste conditii produsele noastre ofera garantia unor profile de inalta calitate, proiectate conform standardelor europene si totodata perfect adaptate conditiilor climaterice din Romania.

MATERII PRIME

      La extrudarea profilelor Ramplast se utilizeaza pvc produs de societatea Oltchim - unul din cei mai mari producatori de pvc din Europa - si aditivi ecologici pe baza de Ca-Zn furnizati de liderul in domeniu, firma germana Baerlocher.