Accesorii

Oferta Dynamic Selling Group cuprinde o gamă variată de accesorii care fac munca mai ușoară pentru toți producătorii de tâmplărie PVC. În plus, oferim un pachet de servicii competitiv, facilitând procesul de producție în special pentru producătorii noi.

Gama noastră de accesorii cuprinde:

Panel PVC

Panel PVC

Prin intermediul modelelor noastre de paneluri PVC, dorim să contribuim la înfrumusețarea fiecărui spațiu, fie că este vorba de un birou sau locuință.

Tipurile de panouri pe care le oferim sunt rezistente la razele UV și la uzură intensă. Ele fac față temperaturilor extreme (de la îngheț la caniculă), sunt rezistente la umezeală și abur în conformitate cu standardul DIN 53122. De asemenea, aceste panouri au protecție electrostatică, ceea ce înseamnă că nu atrag praf sau mizerie și sunt greu inflamabile.

Procesul lor de fabricare este prin lipire la cald. Panourile tip sandwich și panourile colorate pe care le oferim sunt disponibile la prețuri competitive din punct de vedere al calității.

Feronerie

Feronerie

Feroneria reprezintă partea metalică de pe cerceveaua ferestrei (canatul mobil). Aceasta are rolul de a asigura atât deschiderea (prin mâner și sistemul de balamale) cât și etanșeitatea ferestrei prin închideri multipunct.

Feroneria permite reglarea tridimensională a ferestrei. Prin intermediul gamei noastre de accesorii de feronerie asigurăm o gamă completă de deschideri pentru un număr mare de profile din PVC.

Garnituri

Garnituri

Gama noastră de garnituri de etanșare pentru profile PVC cuprinde garnituri pentru:

- Etanșări între baghetă și geam
- Etanșări fixe interioare
- Etanșări exterioare
- Tâmplărie de lemn
- Ochiuri mobile și mobile centrale
- Perete, cortină, fațade
- Tâmplărie din aluminiu sau PVC rigid
- Tâmplărie din lemn

Armaturi

Armaturi PVC

Folosite ca profile de susținere a ramelor și tocurilor pentru sistemele de uși și ferestre cu tâmplărie din PVC, armăturile din gama noastră sunt la cote variate, adaptate în funcție de necesități.

Comercializăm următoarele tipuri de profile de armături: rectangular, de tip „U”, de tip „G”, de tip „C”. Acestea au grosimea cuprinsă între 0,8 – 2 mm.

Pentru mai multe detalii despre accesoriile pe care le comercializăm, vă rugăm să ne contactați.