Dynamic Selling Group Distribuitor Ramplast

Accesorii PVC

 

PANEL PVC

       Fiecare dintre noi dorim ca intrarea in propria casa sa fie ca o carte de vizita si sa reflecte gustul si personalitatea fiecaruia. Prima impresie este foarte importanta, de aceea dorim ca prin modelele noastre sa venim in sprijinul dumneavoastra pentru a va oferi paneluri PVC frumoase de cea mai buna calitate, la preturi competitive. Panourile sandwich - panel Colorat, oferite de noi sunt produse competitive atat din punct de vedere al calitatii cat si al preturilor accesibile. Panelul PVC este : rezistent la UV, Fabricat prin lipire la cald, Rezistent la uzura intensa, Rezistent la inghet si la temperaturi inalte, Protectie electrostatica (nu atrage praf sau mizerie), Greu inflamabil, Rezistenta la umezeala si abur in conformitate cu standardul DIN 53122

 


FERONERIE - VORNE

       Toate ferestrele termopan au in componenta "feronerie". Feroneria reprezinta partea metalica de pe cerceveaua ferestrei (canatul mobil). Aceasta asigura atat deschiderea (prin maner si sistemul de balamale batante sau oscilobatante) cat si etanseitatea ferestrei prin inchideri multipunct. Totodata aceasta permite reglarea tridimensionala a ferestrei. Feroneria VORNE asigură o gamă completă de deschideri (verticale şi orizontale) pentru foarte multe profile din PVC.

 

 

GARNITURI

      Dintre garniturile de etansare putem enumera : pentru etansari intre bagheta si geam, etansari fixe interioare, etansari exterioare, pentru tamplarie din lemn, pentur ochiuri mobile, ochiuri mobile centrale, pentru peret cortina-fatade, etansare pentru tamplarie din aluminiu sau PVC rigid, garnituri de etansare pentru tamplarie din lemn

 

 


ARMATURA

       Armaturile sunt folosite ca profile de sustinere a ramelor si tocurilor pentru sistemele de usi si ferestre cu tamplarie din PVC. Enumeram urmatoarele tipuri de profile de armaturi : profil rectangular; profil de tip “U”; profil de tip “G”; profil de tip “C”. Grosimea profilelor pentru tamplarie PVC poate fi cuprinsa intre: 0.8 - 2 mm. Cotele profilelor pot fi adaptate in functie de necesitatile beneficiarului.

 

 


CONECTORI

      Seria Avangarde este un sistem novator de usi de interior, unic in Romania, cu profile extrudate din pvc expandat caracterizate printr-o rigiditate ridicata combinata cu o greutate scazuta. Sistemul permite realizarea cu costuri minime de productie a unei game de modele practic nelimitata.